HookedOnWalls® evoqueert met Pure Impulse
HookedOnWalls® evoqueert met Pure Impulse

Klik hier voor een overzicht van deze collectie Ontdek meer
Moduleo, het nieuwe vloerconcept van IVC
Moduleo, het nieuwe vloerconcept van IVC

De vloer die je plaatst zonder stress en breekwerk!

Moduleo: het nieuwe vloerconcept van IVC Ontdek meer
Desso Airmaster verlaagt de hoeveelheid schadelijke stof 8 keer
Desso Airmaster verlaagt de hoeveelheid schadelijke stof 8 keer, zowel bij je thuis als op kantoor

Klik hier voor een film met het bewijs Ontdek meer

Pages

Lievens te Geel: je eerste halte naar een prachtig interieur

Heb je een woning gebouwd, een huis gekocht of wil je een kamer een nieuwe look geven? Heel wat goede redenen om de inrichting van je interieur aan te pakken.

Maar waar begin je? Welke materialen ga je gebruiken, welke sfeer wil je creëren, wie gaat het doen?

Lievens Woondecoratie te Geel heeft een pasklaar antwoord: laat het maar aan ons over. Ons interieuradvies is meer dan zomaar wat kleurtjes combineren

Samen met jou zoeken we - in onze winkel of bij jou thuis - de beste oplossing voor de inrichting van je interieur. We houden rekening met de technische kant van het verhaal, je budget en materiaalkeuze. Lievens Woondecoratie te Geel maakt van interieurinrichting een feest. Breng een bezoek aan onze showroom met 3000 m² inspiratie, met meer dan 750 referenties aan behang uit voorraad. En ook onze afdeling tapijten is legendarisch: een assortiment van meer dan 1.000 tapijten die je kan voelen, proberen, combineren en thuis uit testen.

Lievens Woondecoratie

Larumseweg 51
2440
Geel
T: 014 58 81 52
F: 014 58 68 74

Leuk om te weten

Nieuw en exclusief in onze winkel: tin2window

Een unieke collectie voiles, gordijnstoffen en raamdecoratie van Europese topfabrikanten werd door de raamspecialisten van Tintto geselecteerd.

HookedOnWalls® evoqueert met Pure Impulse

Een ultieme variatie, een mix van stijlen, een tsunami aan impulsen. HOOKEDONWALLS® prikkelt je zinnen met PURE IMPULSE. Kietelt je nieuwsgierigheid. Neemt je mee op avontuur. In luxe en in stijl.  Deze collectie raffineert iedere leefomgeving en leent zich voor elke stijl, van klassiek tot hedendaags, van modern tot vintage. Upgrade je muren met traditionele damast, semi-klassieke structuren, moderne geometrie.

HookedOnWalls® verfrist met Frozen Fusion

Een rode draad moet je niet zoeken. Of misschien toch wel. De rode draad in dit verhaal is er een van afwisseling, van variatie, van fascinatie. De illusie van beweging en tegelijk de indruk van een stilstaand beeld. Pseudo-klassieke patronen met een ultramodern kleurenpalet. Een collectie waar ijskristallen, bloemmotieven en tapijtenprints onvoorwaardelijk samen gaan. Ontdek deze collectie in onze winkel!