#behang #vliesbehang #eenvoudig te plaatsen
Behang-rijke keuzes

Behang-rijke keuzes
Maak kennis met de Tintto Color Collection
ontdek hier de 12 schitterende kleurpaletten

Pages

Lievens te Geel: je eerste halte naar een prachtig interieur

Heb je een woning gebouwd, een huis gekocht of wil je een kamer een nieuwe look geven? Heel wat goede redenen om de inrichting van je interieur aan te pakken.

Maar waar begin je? Welke materialen ga je gebruiken, welke sfeer wil je creëren, wie gaat het doen?

Lievens Woondecoratie te Geel heeft een pasklaar antwoord: laat het maar aan ons over. Ons interieuradvies is meer dan zomaar wat kleurtjes combineren

Samen met jou zoeken we - in onze winkel - de beste oplossing voor de inrichting van je interieur. We houden rekening met de technische kant van het verhaal, je budget en materiaalkeuze. Lievens Woondecoratie te Geel maakt van interieurinrichting een feest. Breng een bezoek aan onze showroom met 3000 m² inspiratie, met meer dan 750 referenties aan behang uit voorraad. En ook onze afdeling tapijten is legendarisch: een assortiment van meer dan 1.000 tapijten die je kan voelen, proberen, combineren en thuis uit testen.

Lievens Woondecoratie

Larumseweg 51
2440
Geel
T: 014 58 81 52
F: 014 58 68 74

Leuk om te weten

De drie woonstijlthema’s uit de nieuwe collectie b.b. home passion, laten je toe een oase van stijlen te creëren. Elke stijl zorgt voor een ideaal kader waardoor je kan ontsnappen uit de dagelijkse sleur.

Favourite Twist van HookedonWalls: adembenemende alliantie

HookedonWalls® presenteert met Favourite Twist een unieke alliantie. Een weergaloze samensmelting van traditionele elementen die fusioneren in een modern omhulsel. Als een tijdscapsule katapulteert de collectie soft vintage-componenten van de grote metropolen naar een hedendaags tijdperk.

San Marco, getextureerde patronen met horizontale of verticale werking.

San Marco, één van de 10 collecties uit het tin2wall-label, is een collectie gedefinieerd door delicate en getextureerde patronen met een horizontale en verticale werking.