De warme uitstraling van gordijnen

De warme uitstraling van gordijnen

Gordijnen hebben een warme uitstraling en geven rust en stijl aan je interieur. Het binnenvallend licht wordt op een aangename manier getemperd en het interieur krijgt een vriendelijke uitstraling en een gezellig besloten karakter. 

Het aanbod aan overgordijnen lijkt eindeloos. Naast overgordijnen met prints met mooie en eenvoudige elementen, kan je ook kiezen uit nieuwe weefstoffen met een combinatie van weef- end druktechnieken.

Wij hebben een uitgebreide collectie van 140 cm brede stoffen, maar ook een zeer groot aanbod aan kamerhoge stoffen, die volledig naadloos kunnen verwerkt worden.  De ingeweven looddraad onderaan de stof zorgt voor een mooie plooival en maakt afzomen overbodig.

Maak kennis met ons uitgebreid gamma van interieurstoffen van de meest vooraanstaande fabrikanten zoals Ado, Arte, Artelux, Eijffinger, Oer, Kobe, Toppoint, Unland, Vadain, Villa en Vriesco.

 

 

Tips & tricks

Nieuw en exclusief in onze winkel: tin2window

Een unieke collectie voiles, gordijnstoffen en raamdecoratie van Europese topfabrikanten werd door de raamspecialisten van Tintto geselecteerd.

...
TopPoint Maris

De stof Maris van TopPoint is een hele mooie taft, verkrijgbaar in 39 kleuren, waarmee je eindeloos kan combineren.

...